Ajouad El Miloudi

Ajouad El Miloudi is met grote regelmaat te zien in KRO-NCRV programma’s zoals De Reünie, Ajouad: Kaaskop of Mocro?, Puberruil en Echt niet OK. Vóór 2014 presenteerde Ajouad ook al een tal van programma’s. 

Ajouad zat op Havo op het Sint Nicolaas Lyceum in Amsterdam en studeerde vervolgens bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij begon ooit als 18-jarig Amsterdams kereltje bij stadszender AT5. De jaren die daarna volgde deed Ajouad op verschillende fronten ervaring op, van verslaggeving bij 3FM tot het verzorgen van de muzikale recensies bij het KRO programma Goedemorgen Nederland en de presentatie van verschillende jeugd programma's zoals Zig Zag.

Bij de KRO presenteerde Ajouad vanaf augustus 2008  het programma Puberruil XL, waar de internationale versie Puberruil Xtra en de jeugdversie Puberruil Zapp op volgde. Ajouad is een van de gezichten van De Rekenkamer en Keuringsdienst van Waarde geweest. Ook presenteerde hij Willem Wever en Inside out. In 2016 ontwikkelde de KRO-NCRV samen met Ajouad het programma Ajouad: Kaaskop Of Mocro? Na jarenlang verschillende formats te hebben gepresenteerd was het een droom die uitkwam toen dit programma voor het eerst op tv verscheen. In 2017 debuteerde Ajouad samen met Anita Witzier en Jan Kooijman in het programma de Reünie en maakte hij zijn acteerdebuut in het programma Echt niet OK?! Naar aanleiding van zijn opwachting in het programma Echt niet ok!? viel Ajouad op bij film regisserend Nederland en binnen de kortste keren was zijn rol in een bioscoop film werkelijkheid, Ajouad speelt in 2019 meester in de Nederlandse speelfilm De Club van Lelijke Kinderen.

In 2010 ontving El Miloudi uit handen van nieuwslezeres Sacha de Boer de Philip Bloemendaal Prijs voor talentvolle jonge radio- en televisiemakers. In 2015 was hij deelnemer van Wie is de mol? 

‘’Val 7 keer, sta 8 keer op (nana korobi ya oki)’’

Persberichten bij Ajouad El Miloudi