Esmay Jansen

Esmay Jansen (8 juni 1989) is een nieuwe verfrissende presentatrice bij KRO-NCRV. Naast presenteren acteert Emay in verschillende tv/online series en commercials. 

Als klein meisje genoot Esmay er al van om op het toneel te staan. Na haar studies, creatieve therapie en omgangskunde, kreeg Esmay gelijk een baan als dramatherapeut. Na 3 jaar heeft ze alles laten vallen voor haar droom: een wereldreis.

Nadat Esmay terug kwam van haar reis heeft ze haar werk volledig gericht op haar grote passie voor acteren en presenteren.
In 2018 kwam Esmay in contact met Leo Fijen die haar de kans bood om het programma Mijn geloof, mijn kerk, mijn thuis te presenteren. Ook mocht zij verslag doen van de Wereldjongerendagen in Panama.

"Ik straal en geniet zo enorm van het presenteren en ik kan daarin ook helemaal mezelf zijn. Het meest geniet ik van programma's waarin ik de pure mens of kind mag ontmoeten. Van allerlei verschillende achtergronden, culturen en religies. Ik krijg daar zoveel postieve energie van, waardoor ik nog veel meer nieuwe ideeën zou willen realiseren."