BinnensteBuiten: Een aangepaste woning en een culinair wadgerecht

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor haar, want van een huis komt ze terecht in een appartement van 52 vierkante meter. Grietje heeft de hulp van Theo-Bert ingeschakeld om van haar ruimte een mooie romantische kamer te maken die goed past bij haar karakter en haar verbeelding. Interieurstylist Theo- Bert helpt haar van deze kamer een echt thuis te maken.

Chef-kok Leon Mazairac gaat vandaag het wad op met schipper Jan Rotgans. Per boot vertrekken zij vanaf Den Oever en zodra het wad droog ligt, laat Jan aan Leon zien wat voor moois en lekkers er op het wad te vinden is. Dat beloofd een culinair wadgerecht te worden. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste BinnensteBuiten nieuws, meld je dan aan voor de BinnensteBuiten nieuwsbrief. Zo ontvang je tweewekelijks inspiratie voor binnen en buiten. 

BinnensteBuiten, woensdag 2 oktober om 18.45 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.