BinnensteBuiten: een kas om in te chillen, sticky toffee taart en varkens in een modderpoel

Een enorme hobbykas, een grote hoeveelheid planten én een handvol oude meubels die nieuw leven ingeblazen kunnen worden. Hier wordt onze interieurstylist Theo-Bert heel gelukkig van! Marianne en Taco wonen sinds een paar maanden met hun samengestelde gezin in een oude tuinderswoning in Den Haag. Achter hun huis staat een hobbykas van 100m2. Klinkt geweldig, zo’n extra ruimte. Maar de kas (én de meubels die erin staan) zijn wel toe aan een flinke opknapbeurt. Theo-Bert gaat aan de slag en tovert de kas om tot een knusse plek, waar Marianne en Taco met hun 4 kinderen in het najaar gezellig bij de kachel kunnen zitten.

Sharon maakt vandaag een heerlijke taart! Sticky toffee met karamelsaus en gesuikerde pecannoten. Helemaal plantaardig, maar niet minder lekker!

Trots op hun prijs voor ‘Mooiste Modderpoel 2020’  bestieren Koen en Melissa uit Hellendoorn hun jonge biologische varkenshouderij. Hier knorren beer Harry en zijn 130 zeugen er lustig op los en kunnen naar binnen en naar buiten wanneer ze willen. De liefde van de Hellendoornaren voor de varkens is terug te zien in hun natuurlijke gedrag zoals wroeten in de modder en stro zoeken voor de pasgeboren biggetjes. Met de radio aan liggen ze lekker te luieren en worden ze niet opgeschrikt door onverwachte geluiden.

BinnensteBuiten, woensdag 11 november om 18.45 uur op NPO 2.