BinnensteBuiten: een kerst-huis vol glamour, semifreddo en scharrelkerstbomen

Jens en Marthe houden van glamour en van struinen in kringloopwinkels en op rommelmarkten. Met de tweedehands vondsten die ze vinden, creëren ze in hun huis in Velp een sfeer die aan het oude Hollywood doet denken. Tijdens de kerst gaat daar nog een schepje bovenop, want Jens is van huis uit fanatiek kerstornamentenverzamelaar.

Het is bijna kerst en Sharon maak dit jaar het dessert: Semifreddo met nootjes en kiwisaus. Een feestelijk toetje met een spoom van champagne, citroenijs en kersenlikeur. Proost!

Wie dit jaar met Kerst geen spar maar een échte scharrel-den in huis wil hebben, kan terecht in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Bezoekers kunnen een boom uitkiezen, afzagen en meenemen. Niet alleen is het een leuk gezinsuitje, ook de natuur in het Park is hiermee geholpen. De dennenbomen groeien namelijk op de unieke, open stuifzandgebieden van het park en het is belangrijk dat dit bijzondere landschap niet dichtgroeit. Boswachter Henk Ruseler neemt ons mee het park in en vertelt er alles over.

Binnenstebuiten, vrijdag 18 december om 18.45 uur op NPO 2.