BinnensteBuiten: Een kleurig interieur en kerst amuses

Marga en haar twee jongens Gib en Daaf wonen in een vrijstaand huisje, een verborgen pareltje, in een Gronings dorpje. Het huis biedt vrijheid en geborgenheid en ze kan er vrijuit experimenteren met kleur. En dat is te zien, het is een bonte verzameling van kleur in haar interieur. Ook al zou het je smaak niet zijn, bij binnenkomst voel je direct het warme en gezellige nest, wat Marga zo belangrijk vindt. Marga heeft een verzameling aan spulletjes van familie, van rommelmarkten en zelf gemaakt. Haar jongens vinden het allemaal prachtig. Met z’n drieën wonen ze er dolgelukkig.

Sharon maakt in aanloop naar Kerst drie heerlijk amuses, waar je de show mee kunt stelen! Een geitenkaasbonbon, een haringbonbon én met avocado gevulde eieren. Makkelijk te maken, en heel feestelijk!

In Bant, in de Noordoostpolder, wordt jaarlijks de ‘Kap je eigen kerstboom-dag’ georganiseerd. Boswachter Harco Bergman zorgt er met zijn collega’s voor dat alles die dag in goede banen wordt geleid. Zo’n 1500 gezinnen komen er, onder het genot van een kop warme chocolademelk en een lekker kerstmuziekje, zelf een kerstboom uitzoeken en kappen of uitspitten.

BinnensteBuiten, dinsdag 17 december om 18.45 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.