BinnensteBuiten: een smakelijke nacho-bowl en een Engelse landschapstuin

Sinds twee maanden zijn Julia en haar vriend de trotse eigenaren van hun eerste koophuis in Rotterdam. Het huis is gelukkig redelijk nieuw, want ze zijn niet erg handig. Zowel haar vriend als Julia werken tot het einde van het jaar vanwege de Corona maatregelen vanuit huis. Alleen de manier waarop dit nu gaat is verre van ideaal; het is kiezen tussen de keukentafel of de slaapkamer. De uitdaging voor interieurstylist Theo-Bert Pot is daarom een fijne werkplek te creëren, met genoeg opbergruimte.

Sharon maakt vandaag een echte smaakbom: een nacho-bowl met rundergehakt, kidneybonen, avocado en nog veel meer lekkere ingrediënten. Een kleurrijke bowl die niet misstaat op een zomerse diner party.

Landgoed De Lievendael staat vol in bloei. Peter en Gerdy Weijnen hebben bijna 50 jaar geleden de kale lap grond getransformeerd tot een paradijselijke landschapstuin in Engelse stijl vol uitbundige bloemen en prachtige plekjes met mooi uitzicht. Bij het landgoed horen ook zeldame huisdierrassen zoals de Lipizzaners, een bijzonder paardenras. Maar echt opvallend tussen de zomerse kleurenpracht zijn de elegante zijdehoentjes, want dat zijn ware ballerina’s.

BinnensteBuiten, dinsdag 1 september om 18.45 uur op NPO 2.