BinnensteBuiten: extravagant gerecht B'stilla en Anna's Tuin & Ruigte

Nu het einde van Ramadan in zicht komt, maakt culinair expert Nadia Zerouali een feestelijk en extravagant gerecht: de B’stilla. Oorspronkelijk wordt het gerecht met duif gemaakt en steeds vaker ook met kip, maar Nadia maakt dit koningsgerecht met jackfruit. Je staat er wel even voor in de keuken, maar dan heb je ook echt een feestmaal!

In Amsterdam, verscholen tussen de hoge gebouwen van het Science park, ligt ‘Anna's Tuin & Ruigte’. Een uniek stukje poldernatuur waar ruim plek is voor de wilde planten en dieren die er spontaan komen, groeien, wortelen, woekeren, kruipen, klauteren, zwemmen en vliegen. Anna's Tuin & Ruigte wordt gevormd door een bonte verzameling buurtbewoners, studenten, wetenschappers, docenten, en andere enthousiastelingen met een voorliefde voor werken en leren in de natuur.

BinnensteBuiten donderdag 7 mei om 18.45 uur op NPO 2.