BinnensteBuiten: Het Kerstgerecht van Sharon

In de week voor Kerst maken alle koks van BinnensteBuiten één gang voor het kerstmenu en vandaag maakt Sharon een heerlijk voorgerecht; gazpacho en uienbrood. Makkelijk van tevoren te bereiden dus ideaal als je zelf bij je visite wil blijven zitten.
Shopshire shapen houden de kerstboompjes van Jos onkruidvrij. Naast zijn vleeskoeien heeft Jos namelijk een hart voor kerstboompjes. Zijn ‘modellen’ staan veilig bij hem in het veld en hij teelt niet meer dan hij kan verkopen. Het hele jaar houdt hij ze bij; een beetje bijbuigen of een molentje op de punt, zodat de vogels er niet op komen zitten. Want zoals Jos zegt: “een kerstboom is belangrijk; deze moet mooi staan en de mensen een gelukzalig gevoel geven.”
En Charlotte en Bas wonen met twee kinderen en twee honden in een huis in Long Island-stijl. Charlotte laat zien wat dát precies is en hoe prachtig ze haar huis decoreert voor de feestdagen. Want ze zegt: “Kerst is voor mij echt speciaal. Ik vond dit vroeger al fantastisch. De gezelligheid, de lichtjes, de versieringen, helemaal mijn ding”. En hoe je dennenappels kunt gebruiken voor je tafelschikking, zie je op BinnensteBuiten.tv  in de DIY-video ‘Wat kun je met ..?’

BinnensteBuiten, dinsdag 20 december om 18.50 uur op NPO 2