BinnensteBuiten: Luchtkasteel Amsterdam, Feestelijk peerdessert van Ramon, opknaptuin Utrecht

Tuinspecialist Martin helpt deze week Sanne en Bart in Utrecht. Zij wonen al jaren in hun huidige huis maar de tuin is eigenlijk nooit naar wens geweest. De indeling is onhandig, er is hoogteverschil en Sanne voelt zich altijd bekeken door de buren. Samen met Martin gaan ze aan de slag. Om te vieren dat de tuin als nieuw is, eindigen ze met een drankje dat Sanne zelf gemaakt heeft…

Chef-kok Ramon Brugman pakt feestelijk uit met een dessert met gepocheerde peer, hangop en een bijzondere garnering van granaatappel en pistache... Alvast ter inspiratie voor de feestdagen, of gewoon voor iedereen die niet op de feestdagen kan wachten en nu al zin heeft in wat lekkers.

Kunstenares en ontwerper Tessel belandt 7 jaar geleden in een knus Amsterdams appartement. “Mijn vrienden noemen me superTessel, ik kan echt heel veel verschillende dingen met mijn handen maken!” Haar huis is daar een goed voorbeeld van: casco gehuurd en met hulp van haar vader die meubelmaker is, heeft ze alles aangepakt. Ze woont hoog boven de grond en heeft alles blauw geverfd. Daarom noemt zij haar huis: Een luchtkasteel.

Binnenstebuiten, donderdag 6 december om 18.45 uur op NPO 2.