BinnensteBuiten: Pommes gratin met gestoofd wild

Een bijzondere feestmaaltijd hoeft niet altijd een prijskaartje te hebben. Chef-kok Ramon Brugman laat zien hoe je een restaurantwaardige pommes gratin maakt, met gestoofd wild. Vrolijke voorbereiding op de kerst.

Graaf Franz zu Ortenburg is niet altijd ‘thuis’, maar BinnensteBuiten kreeg een adellijke rondleiding! In de prachtige tuinen van zijn kasteel Middachten zijn, in verschillende vakken, kenmerken te zien van allerlei tuin periodes terug. Het leifruit, de libanon ceder en het theater krijgen speciale aandacht.

Fenna Elzinga en Erik van der Zee bouwden afgelopen zomer in twee maanden tijd een duurzaam boomstammenhuis in Lelystad. Hun chalet kwam als een bouwpakket vanuit Letland naar Nederland toe en staat nu als een huis. Met zonnepanelen, een houtpalletkachel, vloerverwarming en een elektrisch fornuis is het gebouwd op de toekomst. En wat is er nu mooier dan Kerst vieren in je nieuwe huis mét twee kerstkinderen op komst.

BinnensteBuiten, dinsdag 15 december, 18.45 uur, NPO 2.