BinnensteBuiten presenteert Valentijnsspecial Menu d'Amour

Op vrijdag 14 februari, de dag van de liefde, komt BinnensteBuiten met een speciale Valentijnsuitzending. Culinair expert Alain Caron kookt op een romantische locatie met 6 mensen die single zijn en op zoek naar de liefde. Samen bereiden ze een Menu d’ Amour. Een passievolle aflevering over heerlijk eten en de liefde!
 
De vrouwen
Rianne is een uitbundige vrouw met een eigen mening. “Ik ben geen jaknikker!” Ze is op zoek naar een man met humor met wie ze kan lachen. “Ik hou niet van ‘brave Hendriken’, heb een zwak voor ‘foute’ charmante mannen maar zoek nu een man die betrouwbaar is.”
Caroline is een stoere, zelfstandige vrouw die dol is op sporten. Ze heeft een enorme drive om zichzelf te blijven ontwikkelen. Caroline houdt van sportieve, spontane mannen die ondernemend zijn.
Nicolien is een optimistische vrouw, open en direct. “Daardoor kom ik niet altijd subtiel over.” Ze is een gangmaker, gek op klussen en een dierenliefhebber. Nicolien houdt van mannen met humor en zelfspot, type ‘jonge honden’. “Afknapper is een man die rookt.”
 
De mannen
Bert is een rustige, sympathieke man, sportief en een dierenliefhebber. Hij zoekt een vrouw met een natuurlijke uitstraling. “Het moet geen Barbie zijn, ik ben geen fan van dikke lagen make-up.”
Jan is een open boek, ondernemend en een sportief type. Hij is een wijnkenner én liefhebber en kan goed koken. Hij zoekt een vrouw met inhoud en wil graag goede gesprekken voeren.
Chris is een vrolijke, enthousiaste, zelfbewuste man, die zichzelf niet al te serieus neemt. Hij drumt en is in gezelschap vaak de entertainer die de grappen maakt. Hij zoekt een speelse vrouw die zelfspot heeft en met wie hij kan lachen.
 
Als Fransman weet culinair expert Alain Caron natuurlijk alles van ‘l’amour’: Zoals we allemaal weten, gaat de liefde door de maag en ik ben benieuwd of ik het liefdesvuur bij hen kan ontbranden.”
 
BinnensteBuiten Valentijnsspecial Menu d'Amour, vrijdag 14 februari om 18.45 uur op NPO 2.