BinnensteBuiten: twee jongenskamers inrichten, pasteitje met gehakt en kaas en een biologische kas

Nelleke en Erik wonen met hun twee zoontjes Tygo en Ruben in het Brabantse Woudrichem. Nu de jongens wat ouder zijn, wil Nelleke heel graag hun slaapkamers leuk én vooral tijdloos inrichten. Maar ze weet niet hoe ze dat moet aanpakken…. Gelukkig zit interieurstylist Theo-Bert Pot altijd vol goede ideeën.

Zin in een Antilliaanse snack en lekker soepje? Kijk dan vandaag mee in de keuken van Sharon. Ze maakt empana: pasteitjes gevuld met gehakt en kaas. Deze smakelijke snack serveert Sharon met een mais-kippensoep.

Een kas bij de stad die dient als biologische tuinderij en als ontmoetingsplek voor jong en oud, Haarlem is er trots op. Inwoners van de stad dompelen zich dichtbij huis onder in een groene oase waar ze hun eigen lokale voedsel zien groen en zelf mogen oogsten. Het is een initiatief van Erik de Keulenaar en zijn vrouw Annitta Bodegraven; “Mensen nemen hier de tijd, zijn niet zo gehaast als in een supermarkt en genieten van de smaak van de producten. Zo leer je mensen uit de buurt kennen en de groente meer waarderen.”

BinnensteBuiten, donderdag 29 oktober om 18.45 uur op NPO 2.