Start nieuw seizoen BinnensteBuiten

Het lifestyle programma BinnensteBuiten van KRO-NCRV is vanaf maandag 5 september weer dagelijks te zien op NPO 2. Iedere dag zijn er reportages te zien over Huis & Interieur, Tuin & Natuur en Eten & Drinken. Nieuw dit jaar in het programma is het item ‘Wat kun je met…?’. In dit item worden ‘oude’ voorwerpen in een makkelijk stappenplan een nieuw leven ingeblazen. Zo maak je van je oude vergiet een industriële lamp, van oude landkaarten een leuke slinger of van oude blikjes hippe vaasjes.

Vanaf maandag kunnen kijkers ook terecht op de nieuwe website BinnensteBuiten.tv. De website biedt inspiratie en ideeën en geeft makkelijk uitvoerbare tips. Bezoekers kunnen ook zelf tips en ideeën insturen of hun eigen ‘Wat kun je met…?’ via BinnensteBuiten.tv insturen met de kans dat deze in het programma terug te zien zal zijn.

In het nieuwe seizoen is het team van experts uiteraard weer van de partij: chef-koks Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Alain Caron en Leon Mazairac, sommelier Milton Verseput, boswachter Marieke Schatteleijn, tuinspecialist Martin Stuger, vogelaar Camilla Dreef en interieurontwerper Francine Meerveld.

BinnensteBuiten sloeg in het eerste seizoen aan bij de kijker, dagelijks stemmen rond een half miljoen mensen af op het lifestyle programma op NPO 2, dat staat geprogrammeerd tegenover kijkcijfercanon De Wereld Draait Door.

BinnensteBuiten, vanaf 5 september elke werkdag om 18.50 uur op NPO 2. En elke zaterdag de extra lange weekendeditie om 17.10 uur op NPO2. BinnensteBuiten.tv