Boer Geert en boerin Bertie moeten kiezen in Boer zoekt Vrouw

Bij boer Tom, boer Theo en boer Jan zijn nog twee vrouwen over op de boerderij. Boer Geert en boerin Bertie moeten in de uitzending van Boer zoekt Vrouw van zondag 15 februari (20.20 uur, NPO 1) een knoop doorhakken. “Ik geniet iedere dag, ieder uur, iedere minuut”, zegt boer Geert. Maar toch moet hij kiezen. Gaat Ada, Mary of Hetty naar huis? De vrouwen willen alle drie graag blijven. Ze voelen zich thuis op de boerderij en op hun gemak bij Geert. En het keuzemoment komt steeds dichterbij…

Bertie probeert met de vrouwen afzonderlijk te praten. Een flinke strandwandeling zorgt voor meer duidelijkheid.

Leonie en Rimke gaan bij boer Tom gaan mee het land op om bollen te planten. Ze zien Tom als stoere boer aan het werk en dat bevalt ze uitstekend. Hoe ziet Tom dat als hij straks een vrouw heeft? Wordt van haar verwacht dat ze meewerkt op het land of is een eitje bakken tijdens het schaften genoeg?

De sfeer op de boerderij bij schapenboer Jan is ontspannen. Rianne en Marieke steken hun handen flink uit de mouwen en draaien volledig mee. Schapen wegen, een oormerk aanbrengen; Jan vindt het prachtig dat ze alles willen proberen. Maar het gesprek moet eigenlijk de diepte in. Wat vinden ze van hem? Hij neemt zich voor om er op uit te gaan met zijn twee logees.

Ook op de boerderij van boer Theo wordt flink aangepoot. Samen met Ria en Nancy verplaatst hij de koeien op het land. Van een echt gesprek komt het echter niet en dat ziet Theo ook. “Ik moet meer aan de weet zien te komen van ze. Ik ga ze straks apart wat vragen”. Hij knoopt inderdaad een gesprek aan, maar of dat het gewenste resultaat heeft?

Boer zoekt Vrouw – De Webserie
De boeren Gert-Jan, Leo, Janko, Mario en Willem worden online gevolgd in Boer zoekt Vrouw – De Webserie. Wekelijks op dinsdag en donderdag is op  www.kro.nl/boerzoektvrouw te zien hoe het hen vergaat op liefdespad. Daarnaast biedt de website wekelijks previews en exclusieve verhalen van de boeren die op tv komen.

Boer zoekt Vrouw, zondag 15 februari, 20.20 uur, NPO 1