Boer zoekt Vrouw: gierende zenuwen op de speeddates

De komende weken volgt het KRO-programma Boer zoekt Vrouw de boeren Tom, Geert, Jan, Theo en boerin Bertie op de voet tijdens hun zoektocht naar de liefde. Uit de stapels post hebben ze tien briefschrijfsters geselecteerd die ze beter willen leren kennen tijdens een speeddate van slechts vijf minuten. Zondag 11 januari (20.20 uur, NPO 1) zien we in Boer zoekt Vrouw hoe het ze bij de speeddates vergaat.

Het is een spannende en enerverende dag met Yvon Jaspers als gastvrouw. Zowel bij de boeren als bij de vrouwen gieren de zenuwen door de keel. Hoe ziet de boer er in het echt uit? De brieven vielen op, maar hoe zijn de briefschrijfsters in werkelijkheid? Vliegen de vijf minuten voorbij of gaan ze tergend langzaam? Aan het eind van de dag moeten de boeren een keuze maken. Met welke vijf vrouwen gaan ze volgende week een dagje weg?

Boer zoekt Vrouw – De Webserie
De overige vijf boeren Willem, Gert-Jan, Janko, Mario en Leo worden online gevolgd in Boer zoekt Vrouw – De Webserie. Wekelijks op dinsdag en donderdag is op  www.kro.nl/boerzoektvrouw te zien hoe het hen vergaat op liefdespad. Daarnaast biedt de website previews en exclusieve verhalen van de vijf boeren die op tv te zien zijn. 

Boer zoekt Vrouw, zondag 11 januari, 20.20 uur NPO 1