Boer zoekt Vrouw: Yvon Jaspers brengt brieven naar de tien boeren

In mei jl. zijn zeven boeren en drie boerinnen voorgesteld die via Boer zoekt Vrouw hopen hun ware liefde te treffen. Vanaf zondag 16 september is het vervolg te zien en brengt Yvon Jaspers de binnengekomen post en mails naar de boerderijen. Van welke vijf boeren volgen we de liefdesavonturen op tv en welke boeren zien we terug in de webserie op boerzoektvrouw.nl?

Zo’n 1000 brieven en pakketjes zijn naar de boeren en boerinnen verstuurd. Zit de ware er tussen? Voor het eerst in tien seizoenen Boer zoekt Vrouw zit er slechts één brief verschil tussen gevolgd worden op tv of in de online serie.

Yvon Jaspers: “Ieder jaar is het weer razend spannend wie er op de boeren hebben geschreven. Soms ga ik verheugd met tassen vol brieven en pakketjes richting een boer en soms met slechts een paar envelopjes. Maar het mooie is dat je vooraf nooit kunt voorspellen hoe iemand zal reageren. Dit seizoen hebben wij een aantal mensen flink kunnen verrassen, maar zelf ben ik nog nooit zo verbaasd geweest als deze keer bij het brieven brengen. Na al die jaren dacht ik wel in te kunnen schatten hoe mensen zouden reageren, maar niets is minder waar…”

Webserie
Direct na de uitzending zondagavond komt het eerste deel van de webserie online waarin te zien is hoe het de boeren vergaat die niet voldoende brieven hadden om op tv te worden gevolgd. Wekelijks wordt een nieuwe video geplaatst.

Podcast
Nieuw dit seizoen is de Boer zoekt Vrouw Podcast. Hierin krijgt de luisteraar een uniek inkijkje in het leven van de boer, zijn of haar werkzaamheden op de boerderij en de geluiden die de boerderij zo eigen maken. In de Boer zoekt Vrouw Podcast is een dag uit het leven van de tien boeren en boerinnen te horen en leer je ze nóg beter kennen. De podcasts zijn vanaf maandag 10 september te beluisteren op boerzoektvrouw.nl.

Boer zoekt Vrouw, zondag 16 september, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.