Boerin Bertie en boer Geert maken hun definitieve keuze in Boer zoekt Vrouw

In de uitzending van Boer zoekt Vrouw van zondag 8 maart (20.20 uur, NPO 1) is te zien hoe boerin Bertie de knoop doorhakt en boer Geert zijn droomvrouw de liefde verklaart.

Boerin Bertie overpeinst samen met Yvon nog eens goed de afgelopen logeerweek waarin niet alles even soepeltjes verliep. Ze zet alles op een rijtje en concludeert dat ze zichzelf best is tegengekomen. Toch is ze ook overtuigd van de keuze die ze maakt. Bij wie voelt ze zich het beste? Met wie kan de relatie groeien? Ze hakt de knoop door.

Boer Geert kan niet meer wachten tot het keuzemoment. Hij wil zo graag zijn droomvrouw de liefde verklaren en doet dat vol overgave: “Ik verklaar jou de liefde van mijn leven, wil jij gelukkig met mij worden?”. Maar hij heeft met beide vrouwen een geweldige logeerweek gehad dus moet de ander teleurstellen en dat vindt hij vreselijk moeilijk. Het wordt een emotioneel afscheid…

Vorige week was in Boer zoekt Vrouw te zien hoe boer Jan en boer Tom hun hart lieten spreken. Deze week ontmoeten zij, en de andere boeren, hun schoonfamilie.

Boer zoekt Vrouw – De Webserie
De boeren Gert-Jan, Leo, Janko, Mario en Willem worden online gevolgd in Boer zoekt Vrouw – De Webserie. Wekelijks op dinsdag en donderdag is op  www.kro.nl/boerzoektvrouw te zien hoe het hen vergaat op liefdespad. Daarnaast biedt de website wekelijks previews en exclusieve verhalen van de boeren die op tv komen.

Boer zoekt Vrouw, zondag 8 maart, 20.20 uur, NPO 1