Logeervrouwen proberen hun draai te vinden in Boer zoekt Vrouw

Bij boer Tom, boer Jan, boer Geert, boer Theo en boerin Bertie  is in de uitzending van het KRO-programma Boer zoekt Vrouw van zondag 1 februari (20.20 uur, NPO 1) te zien dat de logeerweek is begonnen. De koffers zijn uitgepakt, de vrouwen proberen hun draai te vinden. De boeren zijn het niet gewend om drie logees over de vloer te hebben, maar ook voor de vrouwen is het allemaal wat onwennig. Hoe bevalt het leven tussen de weilanden, de koeien en de landerijen? 

Boer Theo vermaakt zich opperbest met Sandra, Nancy en Ria. Hij is van alle drie uiterst gecharmeerd en dat is wederzijds. Maar op de boerderij moet ook worden gewerkt en dat valt best tegen. Boer Jan probeert zijn aandacht goed te verdelen, wil veel van Rianne, Vivian en Marieke weten en stelt ze op hun gemak. Na een lange avond met goede gesprekken is de vraag of ze bereid zijn vroeg op te staan om de schapen te melken. Boer Geert heeft drie vrouwen in zijn keuken en dat bevalt hem prima. Mary, Ada en Hetty maken het gezellig met een wijntje en een nootje en gaan een potje kaarten. Het voelt al snel als een vriendinnenclubje, er wordt flink geflirt, maar hoe weet je nou voor wie de boer wat begint te voelen? Bij boer Tom dartelen drie potentiele liefdes om hem heen. Hij verbaast zich over de kledingkeuze van de dames. Lotte, Leonie en Rimke zien er prachtig uit, maar willen ze op het land wel de handen uit de mouwen steken en wellicht een tikkie vies worden? Bij boerin Bertie komen de gesprekken wat moeilijker op gang. Bertie vindt het lastig en weet niet zo goed wat ze moet vragen of zeggen. Kijken naar een spannende film brengt uitkomst. Maar of je elkaar dan beter leert kennen?  En de volgende dag is al wel het eerste keuzemoment. Wie moet ze kiezen?

Boer zoekt Vrouw – De Webserie
De boeren Gert-Jan, Leo, Janko, Mario en Willem worden online gevolgd in Boer zoekt Vrouw – De Webserie. Wekelijks op dinsdag en donderdag is op  www.kro.nl/boerzoektvrouw te zien hoe het hen vergaat op liefdespad. Daarnaast biedt de website wekelijks previews en exclusieve verhalen van de boeren die op tv komen.

Boer zoekt Vrouw, zondag 1 februari, 20.20 uur bij de KRO op NPO 1.