Brandpunt+ Special: Clinton weet het zeker: Ivanka Trump nooit president worden

Hillary Clinton weet het zeker: Ivanka Trump gaat nooit de eerste vrouwelijke president van Amerika worden. “That’s not gonna happen.” Dat liet Clinton duidelijk merken in het gesprek met Eva Jinek dat vanavond wordt uitgezonden bij Brandpunt+ om 21.00 uur bij NPO 2.

Hillary is ervan overtuigd dat Ivanka Trump niet de eerste vrouwelijke president van Amerika gaat worden. “We don’t want any more inexperienced Trumps in The White House”. Volgens Clinton staat Amerika na een jaar Trump alweer te popelen om een nieuwe regering. “Het Amerikaanse volk heeft zelf gezien waar het toe kan leiden als een ‘reality TV’ figuur de verkiezingen wint.” Clinton zegt dat er een enorme opgekropte energie is om de macht van Trump weer over te nemen. Ze gelooft dat het Huis van Afgevaardigden terug gewonnen zal worden. Dat zal er volgens haar voor zorgen dat de balans in het Amerikaanse bestuur weer zal herstellen.

Eva Jinek heeft Hillary Clinten geinterviewd toen zij in Nederland was. Clinton vertelt openhartig aan Eva hoe zij met haar verlies van haar strijd om het presidentschap is omgegaan en wat het met haar deed. Ook vertelt ze hoe ze deze frustratie en woede weer inzet om goed te doen. “I’m channeling my frustration to help young organisations to recruit candidates and win elections.”

Brandpunt+ Special: Eva Jinek ontmoet Hillary Clinton, vanavond om 21.00 uur bij NPO 2.

Meer informatie

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880