Persbericht

Maandag 11 juni       
Lentepizza. Krokante pizza met asperges en ei op de barbecue.

Dinsdag 12 juni                 
Pladijs met witte wijnsaus, saffraan en fijne groenten. Zomerse kost met gestoomde pladijs.

Woensdag13 juni     
Parelhoen 'Kiev' met gebakken aardappelen. Parelhoen gevuld met kruidenboter en champignons.

Donderdag 14 juni   
Grissini's met olijventapenade, geitenkaas en tonato saus. Krokante Italiaanse broodstengels met snelle dips.

Vrijdag 15 juni          
Bladerdeeggebak met verse abrikozen en pistache. Het ideale cadeau voor Vaderdag.

Dagelijkse Kost, elke werkdag om 20.05 uur op NPO 3.

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880