Persbericht
Maandag 28 mei
Stoofpot van kip met asperges en gebakken aardappelen. Puur comfortfood met het witte goud als extraatje.
Dinsdag 29 mei
Ovenschotel met koolrabi, aubergine en parmezaan. Vegetarische torentjes, op-en-top Italiaans.
Woensdag 30 mei
Mousse met frambozen, platte kaas, zandkoekjes en meringue. Een simpel dessert in laagjes met een zomerse toets
Donderdag 31 mei
Teriyaki saté met een zwarte bonensalade. Kleine rundersateetjes met een Japanse salade.
Vrijdag 1 juni
Fruitbiscuit. Een prachtig versierde taart met veel vers fruit.
Dagelijkse Kost, elke werkdag om 20.05 uur op NPO 3.
Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880