De Staat van Stasse brengt luisteraars virtueel in verbinding

Het coronavirus dwingt ons om thuis te blijven. De eenzaamheid en verveling slaan toe. En daar steekt Stefan Stasse een stokje voor. In zijn KRO-NCRV programma De Staat van Stasse op NPO Radio 2 nodigt hij iedereen uit in het Virtuele Radio Theater. Treed gratis binnen en word onderdeel van de show. Elke maandag tot en met donderdag worden luisteraars tussen 20.00 en 22.00 uur uitgenodigd om virtueel plaats te nemen in de studio, de plek waar je legaal mag samenscholen.

Treed binnen in het virtuele radiotheater
Ben je tussen 20.00 en 22.00 uur op het werk, in de huiskamer, in bed, in bad of ‘romantisch’ op je balkon? Gelukkig of ongelukkig? Samen met je geliefde, kinderen, buurman of juist helemaal alleen? Treed dan binnen in het Staat-theater en laat je verrassen door prachtige liedjes, reportages, interviews, sketches, surpriseparty’s, hoopvolle poëzie, spelletjes en persoonlijke verhalen. Op de website staat uitgelegd hoe je het theater kunt betreden.

Stefan Stasse: "Van een afstand zijn we met De Staat dichterbij dan ooit. Intiemer wordt het niet!"

Bij KRO-NCRV vinden we het belangrijk om om te kijken naar elkaar, zeker in deze bijzondere tijden. Zo lanceerden we het Corona Quarantaine Contact, waar we mensen die eenzaamheid ervaren koppelen aan mensen die de ander een hart onder de riem willen steken. Ook zenden we elke werkdag Zapplive Extra uit, waar leren en ontspanning met elkaar worden gecombineerd voor de jongere kijkers.

Het virtuele theater van De Staat van Stasse, elke maandag t/m donderdag tussen 20:00 - 22:00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.

Presentator

Meer informatie

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880