KRO-radioprogramma De Staat van Stasse helpt truckers aan een partner

Het KRO Radio 2-programma De Staat van Stasse start maandagavond 16 februari met ‘de meest laagdrempelige dating-show op de Radio’:  Truckers zoeken ook!  Met deze actie wil De Staat van Stasse aandacht vragen voor het probleem dat veel vrachtwagenchauffeurs hebben om, net als de boeren, een partner te vinden én te behouden.

De Staat van Stasse, van maandag tot en met donderdag van 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren op NPO Radio 2, heeft afgelopen jaar vaker actiegevoerd voor zaken die de luisteraars aan het hart gingen, zoals : ‘Behoud de Scheveningse Pier’ en een grote inzamelingsactie ‘Wokken voor België’ waarover veel in de Vlaamse media werd bericht.

De Staat van Stasse-presentator Stefan Stasse: “Ons programma is zeer populair onder automobilisten en dan met name truckers. Uit deze groep wordt regelmatig gereageerd op onderdelen in het programma.  In deze gesprekken met truckers komt steevast aan de orde dat ze veel moeite hebben om een vaste relatie te krijgen. Ze zijn vaak en lang van huis en het is daardoor moeilijk om met een leuke vrouw of man in contact te komen. Toen wij aandacht schonken aan dit probleem, kwamen er zo enorm veel reacties uit de truckerswereld dat we besloten hebben om een dating-event voor truckers in het programma op poten te zetten.”

Maandagavond presenteren acht truckers zich in De Staat van Stasse, zeven mannen en één vrouw. Via Facebook en de website van De Staat van Stasse kunnen luisteraars en andere belangstellenden de komende twee weken een stem uitbrengen op één van de truckers. Op 2 maart wordt in het radioprogramma de Top vier bekendgemaakt. Deze vier truckers gaan vervolgens telefonisch speeddaten, wat uiteindelijk zal leiden tot een ontmoeting tijdens de live uitzending van De Staat van Stasse. Alle ontwikkelingen rond de partnerzoektocht van de acht truckers zullen dagelijks in de uitzendingen van het programma te volgen zijn,  en dag en nacht via de site: 

http://destaatvanstasse.kro.nl/extra/truckerszoekenook

De Staat van Stasse is van maandag tot en met donderdag te horen van 20:00 – 22:00 bij de KRO op NPO Radio 2,  presentatie Stefan Stasse / site http://destaatvanstasse.kro.nl

Presentator

Meer informatie

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880