Detectives: Camilla Läckberg's Fjällbacka Murders

Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders - afl. 2/6: De zee geeft, de zee neemtErica treft Fjällbacka's fotograaf Stigge vermoord aan in zijn studio. Ze kan het niet laten om het onderzoek omtrent zijn dood nauwlettend te volgen. Terwijl de politie van Fjällbacka begint te twijfelen of Stigge wel echt zo'n lieve oude man is als iedereen altijd dacht, is Erica hen al een paar stappen voor. Haar schoonmoeder heeft haar namelijk in vertrouwen verteld dat zij een van de vele mensen was die door Stigge gechanteerd werd.
Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders, maandag 11 juli om 23.40 uur op NPO 1

 

 

Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders – afl. 3/6: De kustrijder
Na een storm vindt de jonge kustwacht Jessica twee dode duikers. Ze is het niet eens met haar leidinggevenden dat dit een ongeluk was en zoekt hulp bij haar jeugdvriend Patrik, die zojuist met zijn vrouw Erica op weg was naar een romantische vakantie. Niet veel later wordt in Erica's bijzijn de voorzitter van een museumvereniging vermoord aangetroffen. De drie slachtoffers hadden één ding gemeen: ze waren allen geïnteresseerd in het wrak van een schip uit 1820.
Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders, zaterdag 16 juli om 23.40 uur op NPO 1

 

Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders – afl. 4/6: De koningin van het licht
Op een kristalheldere winternacht wordt een jonge vrouw gezien die in een traditioneel wit gewaad huilend over het ijs looptt. Zodra ze een opening in het ijs ziet werpt ze zichzelf in het donkere water en verdwijnt. Erica onderzoekt de zaak en haar ontdekkingen leiden haar naar de vermiste Lucia, een geheime liefdesaffaire en een man die wraak wil.
Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders, maandag 18 juli om 23.40 uur op NPO 1

 

Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders – afl. 5/6: Vrienden voor het leven
Erica probeert te achterhalen wat er is gebeurd met haar jeugdvriend Peter die jaren geleden in een bus stapte en nooit meer is teruggezien.
Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders, maandag 25 juli om 22.25 uur op NPO 1

 

Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders – afl. 6/6: Kunst, kitsch en kenner
Erica's zus Anna is op bezoek.Tegelijkertijd is de crew van een televisieprogramma over antiek in het dorp om opnames te maken op het kasteel van Fjällbacka. Tijdens de voorbereidingen van de show wordt een vrouw bewusteloos door een overdosis medicijnen aangetroffen. Een dag later wordt een man vermoord. Zowel Erica als Patrik worden meteen bij de zaak betrokken.
Detectives: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders, maandag 1 augustus om 22.25 uur op NPO 1