Detectives: Happy Valley – serie 2: aflevering 1 t/m 4

Detectives: Happy Valley – serie 2: aflevering 1/6

Catherine Cawood, de eigenzinnige politiebrigadier die we leerden kennen in het eerste seizoen van Happy Valley, is terug. Ze geeft nog steeds leiding aan een team van hardwerkende politieagenten in de Calder Valley in West Yorkshire. Op een dag doet ze tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verwondingen van het slachtoffer doen sterk denken aan meerdere moorden die de afgelopen maanden zijn gepleegd. Het lijkt erop dat er een seriemoordenaar actief is. Maar de zaak wordt nog schokkender als blijkt dat Catherine het slachtoffer kent. Want dat zou wel eens ernstige gevolgen kunnen hebben voor haarzelf én haar gezin.
Detectives: Happy Valley, zaterdag 7 januari om 22.30 uur op NPO 2.

 

Detectives: Happey Valley – serie 2: aflevering 2/6
Na een spectaculaire reddingsactie brengt Catherine een van de bevrijde vrouwen, Ilinka, onder bij haar buurvrouw Winnie. Bij Ryan op school gaat een nieuwe onderwijsassistent aan het werk. Iedereen maakt zich klaar voor een begrafenis, maar Catherine's aanwezigheid leidt tot beroering. Clare geeft toe aan een zwakte. Ann probeert John beter te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. In het nauw gedreven door Vicky doet hij een onomkeerbare zet.
Detectives: Happy Valley, zaterdag 14 januari om 22.30 uur op NPO 2.Detectives: Happey Valley – serie 2: aflevering 3/6
Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky's lichaam wordt gevonden, krijgt hij het ook moeilijk op zijn werk. Catherine wordt voor een dilemma gesteld en Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Ryan's onderwijsassistent snijdt een gevoelig onderwerp aan. Ondanks haar geheime onderkomen leeft Ilinka in angst: zeker als een zelfmoord niet is wat het lijkt.
Detectives: Happy Valley, zaterdag 21 januari om 22.30 uur op NPO 2.Detectives: Happey Valley – serie 2: aflevering 4/6
Na een gewelddadig incident komt het rechercheteam mogelijk de seriemoordenaar op het spoor. Voor zijn tiende verjaardag krijgt Ryan een groot cadeau van een onbekende afzender. Neil doet een belangrijke bekentenis aan Clare. Catherine verliest haar kalmte als ze wordt geconfronteerd met Tommy's onbegrensdheid, terwijl hij Frances verder onder druk zet. Daryl Garrs komt in de problemen als hij zijn treiteraars te lijf gaat.
Detectives: Happy Valley, zaterdag 28 januari om 22.30 uur op NPO 2.