Detectives: Midsomer Murders serie 19 - aflevering 1-4

Detectives: Midsomer Murders S19 – aflevering 1/6: The village that rose from the dead
De avond voor de heropening van spookdorp Little Auburn vindt een uitbundig feest plaats waar drie partijen debatteren over de toekomst van het dorp. Wanneer één van de campagnevoerders later die avond de tocht naar huis niet overleeft, duiken Barnaby en Winter in het verleden van het dorp en eenieder die ermee mee begaan is.
Detectives: Midsomer Murders, woensdag 1 maart om 21.30 uur op NPO 1.

Detectives: Midsomer Murder S19 – aflevering 2/6: Crime and punishment
De 'Bleakridge Watch' beschermt de straten van een afgelegen dorp sinds een onopgeloste moord. Wanneer een van de leden wordt teruggevonden in zijn vriezer, blijkt dat de bewoners niet zo veilig zijn als ze dachten. Naarmate Barnaby en Winter dieper in de zaak duiken, ontdekken ze hoe ver sommige mensen willen gaan voor macht.
Detectives: Midsomer Murders, woensdag 8 maart om 21.30 uur op NPO 1.


(15 maart geen Midsomer Murder ivm Tweede Kamer verkiezingen)


Detectives: Midsomer Murder S19 – aflevering 3/6: Last man out
Tijdens een crickettoernooi wordt het lichaam van de sterspeler gevonden, vlak na een glorieuze overwinning. Barnaby komt steeds meer te weten over het verleden van het slachtoffer, maar wordt zelf ook terug in de tijd geworpen. Gedurende het onderzoek stuit hij namelijk op een oude bekende: het mysterieuze weerzien roept vele vragen op.
Detectives: Midsomer Murders, woensdag 22 maart om 21.30 uur op NPO 1.

 

Detectives: Midsomer Murder S19 – aflevering 4/6: Red in tooth and claw
Wanneer het lichaam van een makelaar wordt gevonden, wordt een duistere kant van een plaatselijke dierenshow onthuld. Terwijl de vriendin van het slachtoffer het nieuws verwerkt, ontdekken Barnaby en Winter dat er sprake is van grote rivaliteit onder de deelnemers. Dat roept vragen op: werd de concurrentie iemand te veel of is er sprake van een gecompliceerder motief?
Detectives: Midsomer Murders, woensdag 29 maarty om 21.30 uur op NPO 1.