Detectives: No Offence - afl. 1 t/m 5

Detectives: No OffenceDetectives: No Offence – aflevering 1/8

Detective Vivienne Deering en haar team onderzoeken in Manchester de dood van twee jonge vrouwen. Al snel denken zij met een seriemoordenaar te maken te hebben en proberen uit alle macht een derde moord te voorkomen als er weer een meisje vermist wordt.
Detectives: No Offence, zaterdag 2 april om 22.30 uur op NPO 2.
 

 

Detectives: No Offence – aflevering 2/8

Rechercheur Dinah ontfermt zich over Cathy het meisje dat ze heeft kunnen redden. Haar persoonlijke betrokkenheid brengt haar echter in de problemen.
Detectives: No Offence, zaterdag 9 april om 22.30 uur op NPO 2.


 

Detectives: No Offence – aflevering 3/8

Detective Vivienne Deering en haar team onderzoeken de moord op een Aziatische vrouw. Er wordt een undercover operatie georganiseerd om de hoofdverdachte voor de rechter te krijgen.
Detectives: No Offence, zaterdag 16 april om 22.30 uur op NPO 2.Detectives: No Offence – aflevering 4/8


Detective Vivienne Deering en haar team gaan op zoek naar handelaren in organen nadat een vrouw is overleden na een illegale niertransplantatie.
Detectives: No Offence, zaterdag 23 april om 22.30 uur op NPO 2.
 

 

Detectives: No Offence – aflevering 5/8

Het team van Deering  is nog steeds op zoek naar de seriemoordenaar en een doorbraak lijkt nabij maar het team wordt plotseling opgeroepen in verband met een steekpartij. Het slachtoffer is Christy Feeney, die een nieuwe identiteit heeft gekregen  nadat hij voor moord werd veroordeeld.
Detectives: No Offence, zaterdag 30 april om 22.30 uur op NPO 2.