Detectives: Prey

KRO-NCRV Detectives: Prey 1/3

Wanneer rechercheur Marcus Farrow, een sympathieke agent met vrouw en kinderen, gevonden wordt op de plaats van een brute misdaad stort zijn wereld in. Marcus wordt gearresteerd en aangeklaagd en zijn lot lijkt bezegeld. Als hij echter de kans krijgt om te ontsnappen, en zijn naam te zuiveren, grijpt hij deze met beide handen.
Detectives: Prey aflevering 1, zaterdag 9 januari 2016, 22.30 uur, NPO 2

 

KRO-NCRV Detectives: Prey 2/3

Rechercheur Marcus Farrow is op de vlucht om de dader te vinden die zijn vrouw en zoontje heeft vermoord. Hij schakelt de hulp in van zijn collega en vriend Dean Devlin, maar al spoedig wantrouwt hij hem. Hij gaat op zoek naar de weduwe van de Turkse gangsterbaas Omer Hassan om aan informatie te komen over de crimineel Topher Lomax.
Detectives: Prey aflevering 2, zaterdag 16 januari, 22.30 uur, NPO 2

 

KRO-NCRV Detectives: Prey 3/3

Rechercheur Marcus Farrow is op de vlucht om de dader te vinden die zijn vrouw en zoontje heeft vermoord. Het is hem nog steeds gelukt om aan zijn collega's te ontsnappen die hem voor moord willen arresteren. Hij weet niet meer wie hij kan vertrouwen en wie niet. En moet nu snel achter de identiteit van Alex Chambers zien te komen, het lijkt erop dat hij de moordenaar is.

KRO-NCRV Detectives: Prey aflevering 3, zaterdag 23 januari, 22.30 uur, NPO 2