Detectives: Whitechapel serie 4

Detectives: Whitechapel serie 4 aflevering 3/6

Falco kan de dood van zijn beste vriend, Ménard moeilijk aanvaarden. Chevalier neemt het Falco kwalijk dat Ménard nu dood is.Terwijl het politie korps  rouwt wordt er een lichaam van een vrouw gevonden,  het is een rituele moord. De rechercheurs starten een onderzoeken en moeten proberen samen te werken.
Detectives: Whitechapel, zaterdag 5 maart, 22.30 uur, NPO 2
Detectives: Whitechapel serie 4 aflevering 4/6

Er wordt weer een dood lichaam zonder gezicht gevonden. Riley komt erachter van wie de schoenen zijn die op het kerkhof zijn gevonden. Terwijl de jonge student William Thierney bij de tandarts is slaat de moordenaar weer toe.
Detectives: Whitechapel, zaterdag 12 maart, 22.30 uur, NPO 2
Detectives: Whitechapel serie 4 aflevering 5/6

Chandler en Miles hebben een teambuilding-dag georganiseerd. De sfeer is gespannen na de bizarre zaken van de afgelopen tijd en de ontvoering van collega Buchan. Plotseling wordt het team weggeroepen, in een riool is een lichaam gevonden van een jonge man, al zijn organen zijn verwijderd. Wat of wie schuilt hierachter.
Detectives: Whitechapel, zaterdag 19 maart, 22.30 uur, NPO 2
Detectives: Whitechapel serie 4 aflevering 6/6

Chandler en zijn team zijn op zoek naar de serie moordenaars die de organen van hun slachtoffers meenemen. Ze moeten opschieten de daders te pakken voor er meer slachtoffers volgen. Een jonge vrouw is in gevaar. De zaak wordt bovendien op een gevaarlijke manier persoonlijk voor Chandler.26 maart,
Detectives: Whitechapel, zaterdag 26 maart, 22.35 uur, NPO 2