De Verwondering - aflevering 6: Peter R. de Vries

Komt verwondert u hier mensen! In de maanden augustus en september zendt de NCRV een speciale zomerserie van De Verwondering uit. Annemiek Schrijver praat met prominente gasten die frank en vrij durven praten over de inzichten die zij hebben gekregen in het leven. Ze ontvangt Raoul Heertje, Joris Linssen, Leon de Winter, Nazmiye Oral, Jan Marijnissen, Peter R. De Vries en Marianne Thieme voor een half uur zomerse inspiratie vanuit haar boshuisje in Lage Vuursche.

Op zondag 6 september Peter R. de Vries te gast in De Verwondering.

Peter R. de Vries is misdaadverslaggever en maakt nu voor RTL 5 het programma ‘Internet pesters aangepakt’. Naast zijn werk in de tv-wereld is hij sinds  2014 ook voetbalmakelaar. De Vries werd wereldwijd bekend door zijn boek over de ontvoering van Freddy Heineken (twee maal verfilmd) en de Emmy Award die hij kreeg voor het ontmaskeren van Joran van der Sloot in zijn tv-programma.

Annemiek Schrijver spreekt met Peter R. de Vries over zijn rebelse jeugd, zijn vriendschap met Heineken-ontvoerder Cor van Hout, over zijn drijfveren om op te komen voor kwetsbare kinderen, zijn favoriete muziek: de Bolero en over het contact met de ouders van vermoorde kinderen.

NCRV De Verwondering, zondag 6 september om 08.30 uur bij de NCRV op NPO 2.