Kleine mensen, grote dromen: Aflevering 3 - Een baan op maat

In deze laatste aflevering: de situatie van kleine mensen op de werkvloer.

De 48-jarige stand-upcomedian Tanyalee Davis is 1 meter 6 lang. Ze treedt zo’n 200 keer per jaar op. Comedian Jason Manford heeft haar gevraagd om in het voorprogramma te staan tijdens zijn tournee.

Frank Hachem is 56 jaar. Met zijn 1 meter 37 is hij officieel de kleinste buschauffeur ter wereld. We volgen hem als hij aan een nieuwe baan begint in een andere stad en een vervolgopleiding moet doen. Ook zijn nieuwe collega’s zijn een uitdaging. Kan hij voldoen aan de eisen die zijn nieuwe baan aan hem stelt?

De 27-jarige Darius Ashard is 1 meter 37 lang. Zijn vriendin, de 25-jarige Ellie Groves, is 1 meter lang. Ze hebben sinds vijf jaar een relatie. Het stel wil een gezin stichten. We volgen ze als ze erachter komen wat het inhoudt om kinderen te krijgen als je dwerggroei hebt.

Choon Tan is 24 jaar en heeft een zeldzame vorm van dwerggroei. Hij is depressief geweest en heeft aan morfodysforie geleden, maar is nu een van de kleinste professionele bodybuilders ter wereld. We volgen hem als hij het in een groot toernooi opneemt tegen mannen die twee keer zo groot zijn als hij.

Kleine mensen, grote dromen, woensdag 17 juni om 21.40 uur op NPO 3.

www.kleinmensmetkinderwens.nl