Het Gevoel van de Vierdaagse 2018

Het blijft een mooie traditie want ook dit jaar is van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli is Het Gevoel van de Vierdaagse weer te zien bij KRO-NCRV. Een afwisselend magazine waarin presentator Fons de Poel en co-presentator Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt.

In korte minireportages zoemt het programma in op de wandelaars. Verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven. De Vierdaagse van Nijmegen beleeft de 102de editie en is uitgegroeid tot een aanstekelijk mega-evenement. Of zoals Fons de Poel, zelf Nijmegenaar van geboorte, het uitspreekt: “het is de vrolijkste en vriendelijkste marathon van de wereld”
Het Gevoel van de Vierdaagse, dinsdag 17 t/m vrijdag 20 juli om 19.05 uur op NPO 1.

No Limits Network
Niet alleen radio en tv besteden aandacht aan de Vierdaagse van Nijmegen. No Limits Network volgt de X-Toppers, een groep van 50 mensen met een beperking die meelopen met de 4 Daagse. 
Op donderdag 12 juli komt een reportage online over Marly en haar buddy Ell. Marly wilde altijd al een keer meelopen, nog voordat zij door ziekte rolstoelgebonden raakte. De reportage gaat over die langgekoesterde wens, die nu eindelijk in vervulling gaat. 
Tijdens de 4 Daagse volgen we Marly en Ell, maar ook Hans en Stef. Stef heeft een lichtverstandelijke beperking en autisme en Hans NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Het hele B-Team staat vrijdag 20 juli op Via Gladiola om hen te verwelkomen en vooral huldigen.
No Limits Network online: reportage op donderdag 12 juli en elke loopdag een filmpje van 1 van de X-Toppers en vrijdag 20 juli live bij de finish via de facebookpagina.