Eva Jinek krijgt de zomer op NPO 1

Het late night programma Jinek van KRO-NCRV, nu dagelijks rond de klok van 23.00 uur op NPO 1, wordt geprolongeerd in de zomermaanden. Hieruit spreekt het vertrouwen dat NPO heeft in Eva Jinek. Zij is in de maanden juni en augustus weer acht weken te zien met haar dagelijks programma. Daarin voert Jinek het gesprek van de dag en neemt met spraakmakende gasten het nieuws uit binnen- en buitenland door.

KRO-NCRV mediadirecteur Taco Rijssemus is enthousiast over het vervolg van Jinek op de late avond in de zomer: ‘We zijn heel blij met deze nieuwe stap. We zien het als een kans om het programma nog verder te ontwikkelen op dit fel begeerde tijdslot. Jinek heeft laten zien dat ze veel in haar mars heeft. Ze heeft dit vervolg verdiend door een eigen toon in de interviews aan te slaan en door met een verrassende mix van nieuwe en bekende gezichten in te spelen op de actualiteit’.

Jinek is vanaf maandag 1 tot en met vrijdag 26 juni en vanaf maandag 3 tot en met vrijdag 28 augustus om 23.00 uur live te zien bij de KRO-NCRV op NPO 1.