Bijzondere verhalen delen in Joris' Kerstboom

Het programma Joris’ Kerstboom laat mensen stilstaan bij een bijzondere levensgebeurtenis en biedt een plek om bijzondere verhalen te delen. Dit jaar staat Joris’ Kerstboom in Leiden, Dokkum, Emmen, Leerdam, Tiel en Culemborg. En ook in bibliotheken en bij Resto VanHarte staat een boom. De kerstboom is een ontmoetingsplaats voor mensen die als antwoord op de vraag ‘Voor wie heb jij een kerstgedachte?’ een foto in een kerstboom komen hangen.

Joris Linssen: ‘Het is een mooie traditie, het delen van bijzondere verhalen rondom Joris' Kerstboom. In steeds meer steden kun je een foto van iemand die veel voor je betekent in een Joris’ Kerstboom hangen. Dit jaar kan dat - naast de vijf steden - zelfs ook in bibliotheken en bij Resto VanHarte. Elk jaar wordt dit fenomeen groter en ik merk dat het echt in een behoefte voorziet. Mensen zijn op zoek naar warmte en contact, zeker in deze tijd van het jaar. Joris' Kerstboom is een ontmoetingsplaats vol liefde en saamhorigheid’.

Wil je ook jouw verhaal delen? Mail deze dan naar Joriskerstboom@kro-ncrv.nl. De redactie kijkt er naar uit.

Over KRO-NCRV
Wij willen met onze bevlogen en optimistische programma’s de samenleving prikkelen en inspireren om meer naar elkaar om te kijken. Wij geloven in een liefdevolle samenleving waarin plek is voor iedereen. Een samenleving die draait om iets minder ‘mij’, en iets meer ‘wij’. 

Joris’ Kerstboom, zondag 23 december rond 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.