Klaas kan Alles

In het populair-wetenschappelijke familieprogramma Klaas kan Alles draait alles om technologie, wetenschap en slimme gadgets.

Vanaf 23 september komen er weer 8 nieuwe afleveringen van het populair-wetenschappelijke familieprogramma Klaas Kan Alles op Zapp/NPO3. Het is alweer het derde seizoen van het programma waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets.

Presentator Klaas van Kruistum krijgt elke week een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. In dit seizoen probeert Klaas een antwoord te krijgen op onder andere de volgende vragen: Kan Klaas de ruimte in? Kan hij zweven met een vliegend tapijt? Kan hij ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? En kan hij binnen twee en half uur de afsluitdijk af wandelen?

Ook probeert Klaas in iedere aflevering een bijzonder beroep uit, waarvan je het bestaan niet vermoedt. Hij wordt voor even kettingzaag-artiest, cowboy, e-player van Ajax en drone-racer.

En gaat Klaas elke aflevering een duel aan met een professional. Met behulp van de nieuwste gadgets probeert hij onder andere een Olympisch skateboarder, een straatartiest en een tolk van het Europees parlement te verslaan. Dit zorgt voor wederom hilarische momenten en voor het verhogen van de hartslag van Klaas in dit derde seizoen van “Klaas Kan Alles”.

Op vrijdag 22 en vrijdag 29 december zijn er twee extra uitzendingen van het populair-wetenschappelijke familieprogramma “Klaas Kan Alles” te zien op Zapp/NPO3. In dit programma draait alles om technologie, wetenschap en slimme gadgets.

Presentator Klaas van Kruistum krijgt ook in deze winterspecials een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen.

Klaas kan Alles Winterspecials, vrijdag 22 en 29 december om 17.10 uur op NPO ZAPP. 

Persberichten bij Klaas kan Alles