Klaas Kan Alles: Kan Klaas een superheld zijn?

De droom van velen en voor Klaas is zijn uitdaging van deze week: "Kan Klaas een superheld zijn?" Als eerste gaat Klaas langs bij “Cosplay Gene”. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas mag zijn transformer-pak aantrekken om te ervaren hoe het is om superheld te zijn. Maar wat is een superheld zonder super-powers? Daarvoor gaat hij langs bij Arjan van Drunen. Hij heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, waarmee Klaas vuur uit zijn handen kan laten komen.

Maar om echt een superheld te worden, moet Klaas naar Japan. Daar staat een gigantische robot van 8,5 meter hoog. Klaas mag plaatsnemen in de robot en de superpower van de robot gebruiken. Voelt dit voor Klaas alsof hij een echte superheld is?

In een duel gaat Klaas de strijd aan met Rowan Boin. Zij is hoofd huishoudelijke dienst van een hotel. Een bekende boyband heeft in het hotel gelogeerd en heeft er een flinke puinhoop van gemaakt. Wint Klaas of Rowan bij het schoonmaken van de kamers. Klaas krijgt hulp van allerlei schoonmaakgadgets. Janice Goossens beoordeelt wie de kamer het beste heeft schoongemaakt. Zij is in 2017 verkozen tot schoonmaker van het jaar bij de jaarlijkse Golden Service Awards en heeft een supergoed oog voor het inspecteren van de kamers.

En Klaas mag voor 1 dag voltigeur zijn. Een voltigeur is een soort acrobaat op een paard. Arthur Seidel is een van de beste voltigeurs van Nederland. Hij is pas 18 jaar jong, maar hij doet dit al vanaf dat hij 8 jaar is! Inmiddels steelt Arthur ook bij internationale Voltige wedstrijden de show. Klaas moet vandaag een rol spelen in zijn show. Lukt het Klaas te blijven staan op paard?

Klaas Kan Alles zaterdag 3 november om 19.50 uur op NPO Zapp.