Klaas Kan Alles: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

In de eerste aflevering krijgt Klaas via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. “Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?”.  Als eerste gaat Klaas langs bij prive-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden. Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert van Bright, David Lemereis. Hij staat bekend om z’n legendarische uitpakparty’s. Vandaag test hij samen met Klaas diverse selfie-gadgets. Maar de oplossing om deze missie te laten slagen komt uit een onverwachte hoek. Lukt het Klaas met een mini duikboot Rico te benaderen en zonder aangevallen te worden door de kickboxer een selfie met hem te maken.

Klaas gaat een duel aan met skateboarder Iris Besseling. In 2016 werd ze Nederlands kampioen skateboarden bij het onderdeel Bowl. Bovendien zit ze in het selectieteam van de Olympische spelen van 2020. Op een skateboard-parcours in Utrecht probeert Klaas haar te verslaan met een elektrisch skateboard.

En Klaas reist af naar Amerika om wel een heel apart beroep uit te oefenen: Kettingzaagkunstenaar. Op een kettingzaag-festival in Sedro-Woolley (WA) maakt Klaas zijn kunstwerk. Hoeveel geld zal zijn creatie aan het einde van de dag op de veiling opleveren?

Klaas kan Alles, zaterdag 23 september om 17:30 uur op NPO Zapp.