Klaas Kan Alles seizoen 2, aflevering 5

In het populair-wetenschappelijke familieprogramma ‘Klaas Kan Alles’ bewijst Klaas van Kruistum dat hij (bijna) alles kan! Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Deze week krijgt Klaas de opdracht: “Kan Klaas vliegen zonder motor?”. Geïnspireerd door een film zoekt Klaas uit of hij met behulp van ballonnen gevuld met helium, de lucht in kan komen. Ook gaat hij langs bij een skydive-centrum om te ervaren hoe het voelt om te vliegen. Voor het slagen van deze missie reist Klaas naar Frankrijk waar hij in een mini-zeppelin als een vogel in de lucht kan vliegen.

Verder gaat Klaas een duel aan met speurhond Zen. In het centrum van Utrecht moeten ze een boef opsporen. Klaas heeft hiervoor natuurlijk weer een coole gadget. Maar is Klaas sneller dan de getrainde hond?
En Klaas gaat een dagje aan de slag als golfballenduiker. Nicky Dorfel is al 5 jaar professioneel golfballenduiker. Per dag verdwijnen er duizenden golfballen in het water. Dat is natuurlijk zonde en daarom zijn golfclubs en de golfers enorm blij met Nicky. Nicky heeft al meer dan 4 miljoen golfballen uit het water gevist. Hoeveel ballen haalt Klaas uit het water?

Klaas Kan Alles, Zondag 9 oktober 2016 om 17.30 uur op NPO Zapp