Klaas kan Alles: Zweven als een vogel

In de aflevering van zaterdag 14 november (19.30 uur, NPO Zapp) krijgt Klaas de opdracht: kan hij zweven? Omdat het een onmogelijke opdracht lijkt, probeert hij het eerst op een magische manier. Om dat voor elkaar te krijgen wordt hij geholpen door illusionist Ramana. Dat gaat best aardig, maar hij wil het natuurlijk ook echt voor elkaar krijgen. Daarom doet hij een beroep op het Nederlandse bedrijf Crealev. Zij zijn gespecialiseerd in levitatietechniek, dat wil zeggen dat ze objecten kunnen laten zweven. Of dat ook met Klaas lukt is natuurlijk de vraag. Uiteindelijk komt hij terecht bij een spectaculaire sport die snel populairder wordt: duinsoaren. Lukt het hem op die manier om te zweven als een vogel?

Verder gaat Klaas een duel aan met Marco Kraal. Marco presenteert al 20 jaar Vis-TV en weet als geen ander hoe je een vis kan vangen. Klaas krijgt de beschikking over een splinternieuwe gadget waarmee hij Marco zou moeten kunnen verslaan. Maar aan de waterkant blijkt dat toch lastiger dan gedacht.

Ook probeert Klaas een dag lang een beroep uit waarvan je het bestaan niet eens vermoedde. Hij mag een dag meelopen met Ed Rahmer, die matrassenspringer is! Hij zorgt er voor dat de vulling van matrassen goed wordt verdeeld en daarom luistert dat nogal nauw. Lukt het Klaas om een perfect gesprongen matras af te leveren?

Klaas kan Alles, zaterdag 14 november om 19.30 uur op NPO Zapp.