Mr. Selfridge - seizoen 2 - 10 afleveringen (hh)

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 1 – deel 1
Het warenhuis Selfridges viert haar vijfjarig bestaan en het personeel heeft een verrassing voor Harry Selfridge.
Mr. Selfridge, maandag 12 maart om 17.00 uur op NPO 2.

 Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 1 – deel 2
Het gaat zakelijk geweldig met Harry maar privé absoluut niet. Ook bij lady Mae Loxley veranderen haar privé omstandigheden, haar man is namelijk terug en is van plan in Londen te blijven. Hij wil graag Harry ontmoeten.
Mr. Selfridge, dinsdag 13 maart om 17.00 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 2
Harry heeft een leuk marketing project bedacht maar  Agnes kan het werk nauwelijks aan. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek.
Harry confronteert Grove en dreigt hem te ontslaan als hij zijn werkhouding niet verbetert. Lady Mae brengt veranderingen aan in en om het huis. Ondertussen klopt haar man nogmaals bij Harry aan.
Mr. Selfridge, woensdag 14 maart om 16.55 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 3
Selfridges raakt personeelsleden kwijt nu de oorlog is begonnen en enkele jonge mannen willen helpen en naar België afreizen. Rose Selfridge en haar vriendinnen willen de Belgen steunen en zetten een plan op bonbons te verkopen om geld in te zamelen. Harry wil graag dat Henri voor hem blijft werken en doet hem een bijzonder aanbod.
Mr. Selfridge, donderdag 15 maart om 16.55 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 4
Agnes is in het grote huis van Miss Mardle ingetrokken en er komt binnenkort zelfs nog een nieuwe gast bij. Gordon mist zijn collega's die naar het front zijn vertrokken, hij voelt zich nutteloos. Harry probeert hem afleiding te geven. Rose probeert ook te helpen waar ze kan.
Mr. Selfridge, vrijdag 16 maart om 16.55 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 5
Harry laat alle Duitse producten uit de schappen van de winkel halen en organiseert een concert om geld voor de Britse troepen in te zamelen. Lady Mae regelt een oude vriend als ster van het evenement. Harry is benaderd om de regering te helpen, en net als het optreden gaat beginnen, moet hij plotseling uit Londen vertrekken op een geheime missie naar Berlijn.
Mr. Selfridge, maandag 19 maart om 16.55 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 6
Na Henri's arrestatie en Harry's verdwijning is iedereen in verwarring. De politie arriveert bij het huis van de Selfridges, op zoek naar aanwijzingen. Wanneer Rose ontdekt dat haar man op een geheime regering missie naar Duitsland is, maakt ze zich grote zorgen om zijn veiligheid. Ondertussen neemt lady Mae een moeilijke beslissing.
Mr. Selfridge, dinsdag 20 maart om 16.55 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 7
Harry is terug en schrikt van de slechte publiciteit over hem in alle kranten. Rose is erg blij en opgelucht dat hij weer veilig thuis is. Ze merkt dat Harry erg is aangedaan door wat hij in Duitsland heeft meegemaakt en probeert hem op te vrolijken. Agnes maakt zich grote zorgen om haar broer George. Ze informeert Harry over de arrestatie van Henri en hoopt dat hij wil helpen hem vrij te krijgen.
Mr. Selfridge, woensdag 21 maart om 16.55 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 8
Harry krijgt hulp van Lady Mae en Frank Edwards om zijn naam te zuiveren. Agnes maakt zich grote zorgen om haar broer George. Victor probeert Anges zoveel mogelijk te steunen. Grove spreekt Miss Mardle aan. Rose voelt zich moe en laat zich door haar arts onderzoeken.
Mr. Selfridge, donderdag 22 maart om 16.55 uur op NPO 2.

Mr. Selfridge – serie 2 – aflevering 9
De voltallige familie Selfridge en hun gast Lady Mae maken zich op voor het vieren van Thanksgiving. Agnes en Victor vertellen Harry hun toekomstplannen. Henri komt eindelijk vrij en wil gaan vechten voor zijn vaderland. Agnes en Henri nemen afscheid van elkaar. Harry probeert Lord Loxley te ontmaskeren.
Mr. Selfridge, vrijdag 23 maart om 16.55 uur op NPO 2.