Anita Witzier tekent opnieuw driejarig contract bij KRO-NCRV

Anita Witzier heeft vanmiddag een nieuw driejarig contract getekend bij KRO-NCRV. In december begint een nieuw programma dat door Anita wordt gepresenteerd: Dokters vs Internet.

Taco Rijssemus: “We zijn ontzettend trots dat we onze jarenlange succesvolle samenwerking met Anita verder kunnen voortzetten. Anita Witzier kan als geen ander goed omgaan met beladen onderwerpen. Door haar oprechte interesse, empatisch vermogen en manier van relativeren in de vele bijzondere en persoonlijke gesprekken in haar diverse programma’s, krijgt de kijker authentieke, informatieve en beschouwende televisie.”

Anita begon in 1996 bij KRO en is nu verbonden aan KRO-NCRV. In 2007 won ze de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar. Anita is het gezicht van vele KRO-NCRV programma’s als: Memories, Liefde voor Later, Voor wie steek jij een kaarsje op?, Night of the Proms en Anita wordt Opgenomen. Voor dit laatste genoemde programma won zij eerder dit jaar een TV-beeld in de categorie Beste Reality.

Haar nieuwe programma Dokters vs Internet wordt op 20, 21 en 22  december uitgezonden om 19.00 uur op NPO1.