Mensen met M

Vier duo’s, vier avonden, één presentator. In de week van Kerst nodigt Margriet van der Linden in het programma Mensen met M prominente Nederlanders uit die elk op hun eigen manier kleur hebben gegeven aan het afgelopen jaar. Op een mooie locatie gaan de gasten in duo’s uitgebreid in gesprek met Margriet en met elkaar. Zullen de gasten, die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, ervaren dat er toch raakvlakken zijn?
 
Margriet van der Linden: “In mijn dagelijkse talkshow M bespreek ik met veel plezier het nieuws van de dag met verschillende gasten. Ik verheug me erop om nu in gesprek te kunnen gaan met mensen die 2019 gezicht gaven. De periode rond kerst en oud en nieuw is voor de meeste mensen een tijd waarin we elkaar opzoeken en het jaar met elkaar doornemen. In Mensen met M doe ik dat ook. Stikstofcrisis, Eurovisie Songfestival, verkiezingen, showbizzrellen, liquidaties, Syriëgangers, maar hoe verhoudt het persoonlijke zich tot deze grote en kleine gebeurtenissen in ons land en de rest van de wereld?”
 
Mensen met M, van maandag 23 december t/m donderdag 26 december, om 23.15 en dinsdag en woensdag om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.