Reünie: 21 - ontgroeningen, kilo’s en kinderen

In de nieuwe serie ‘Reünie: 21’ worden groepen jongeren die ongeveer 10 jaar geleden samen in groep 8 zaten, tien jaar later weer bij elkaar gebracht om te kijken hoe hun levens zijn verlopen en wat ze verwachten van de toekomst. Dat gebeurde ook al eens toen ze 16 waren. Nu zijn ze allemaal ongeveer 21.

In de tweede aflevering vertellen Bilthovense jongeren over thema’s van nu. Ghislaine vertelt openhartig over de moeilijke kanten van haar tienermoederschap. Ook annderen geven zich bloot: zo geeft Anne-Romée presentator Jan Kooijman een inkijkje in haar lange, zware strijd tegen overgewicht.

Veel van de voormalige achtstegroepers van de Julianaschool in Bilthoven zijn gaan studeren. Met hen heeft Jan een pittige discussie over studentenverenigingen en ontgroeningen. Ghislaine heeft haar studieplannen opgeschoven: zij werd op haar zestiende moeder van een zoon. Oud-klasgenote Anne-Romée vertelt openhartig over haar strijd tegen de kilo’s en start een gesprek over schoonheidsidealen, je zelfbeeld en de invloed van social media.

 

Reünie: 21, dinsdag 5 juni, 21.00 uur op NPO 3