Reünie: 21 - Pestkop van toen helpt nu anderen verder

In de nieuwe serie ‘Reünie: 21’ worden groepen jongeren die ongeveer 10 jaar geleden samen in groep 8 zaten, tien jaar later weer bij elkaar gebracht om te kijken hoe hun levens zijn verlopen en wat ze verwachten van de toekomst. Dat gebeurde ook al eens toen ze 16 waren. Nu zijn ze allemaal ongeveer 21.

In de zevende aflevering van de nieuwe serie ‘Reünie: 21’ blijkt wel dat jongeren veel kunnen veranderen in een decennium. Mark, tien jaar geleden een van de pestkoppen van de klas, helpt nu als begeleider juist mensen met een achterstand verder.

Het werk van Mark is een grote verrassing voor zijn klasgenoten van toen. En hij is niet de enige die van hulp zijn vak heeft gemaakt: Aniek werkt in de opvang van slachtoffers van huiselijk geweld. In tegenstelling tot deze twee, doen sommige jongeren uit de groep nog precies wat iedereen van hen had verwacht. Beitske, die altijd al wilde racen, staat inmiddels te boek als de ‘snelste vrouw van Nederland’. En Bender is jong vader geworden, precies zoals hij het vijf jaar geleden al voorspelde.

Reünie: 21 - dinsdag 17 juli op NPO 3