Reünie: 21 - Van Londen tot Australië, van de Parade tot de kunstacademie

In de nieuwe serie ‘Reünie: 21’ worden groepen jongeren die ongeveer 10 jaar geleden samen in groep 8 zaten, tien jaar later weer bij elkaar gebracht om te kijken hoe hun levens zijn verlopen en wat ze verwachten van de toekomst. Dat gebeurde ook al eens toen ze 16 waren. Nu zijn ze allemaal ongeveer 21.

In de laatste aflevering van Reünie: 21 komen de oud-klasgenoten van groep 8 van basisschool Teun de Jager uit Schoorl weer bij elkaar. Nou ja, voor zover dat kan dan. De jongeren uit de kleine klas van toen zijn namelijk over de hele wereld uitgevlogen.

De jongeren uit Schoorl zijn echte vertegenwoordigers van hun generatie: ze kiezen eigenwijs hun eigen weg. De ondernemende Bas werkt in Londen aan een nieuw bedrijf dat binnen vijf tot tien jaar een miljard waard zou moeten zijn, de intelligentie Hester koos niet voor een medische studie, maar voor de kunstacademie en de vrienden Stijn en Laïr reizen samen minimaal een jaar door Australië. En ook op het vlak van de liefde doen ze het op hun eigen manier. Zo vond Sterre haar grote liefde via Tinder.

Reünie: 21, dinsdag 24 juli, 21.00 uur op NPO 3