Roderick Zoekt Licht: Onderweg naar The Passion I

Vijf sociale projecten in en om Roermond

In aanloop naar The Passion bezoekt podcastpriester Roderick Vonhögen vijf sociale projecten in en rond Roermond die worden gesteund door Kansfonds. Ook gaan we in gesprek met de cast van The Passion over hun persoonlijke ervaringen met periodes waarin het even tegen zat.
Vanaf woensdag 4 maart wordt er wekelijks een nieuw filmpje geplaatst op de Facebookpagina van Roderick zoekt Licht.

We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Een maatschappij die van ons verlangt dat we een dak boven ons hoofd hebben, een inkomen en een sociaal netwerk. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Want wat als het even tegenzit? Wat als je het even niet meer overziet en niet alles zelf voor elkaar krijgt? Dan is het fijn als andere mensen naast je komen staan. Daar gaat deze serie over…

Vanaf woensdag 4 maart wordt er wekelijks een nieuw filmpje geplaatst op de Facebookpagina van Roderick zoekt Licht. Twee televisie-uitzendingen van Roderick zoekt Licht staan ook in het teken van onderstaande projecten. Deze zijn te zien op 3 maart en 7 april om 16.15 uur op NPO 2.

Aflevering 1    Jongeren krijgen hun levenslust terug (4 maart)
Aflevering 2    De oudste huiskamer van Venlo (11 maart)
Aflevering 3    Ongedwongen kind zijn in achterstandswijk ’t Brukske (18 maart)
Aflevering 4    Een steuntje in de rug (25 maart)
Aflevering 5    Eigen schuld (1 april)
Aflevering 6    Onderweg naar The Passion: compilatie (8 april)

Over Kansfonds
Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Elk jaar steunt Kansfonds ruim 500 kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. Zo zorgen we met elkaar voor een samenleving waarin plek is voor iedereen.

Facebookpagina Roderick zoekt Licht: www.facebook.com/RoderickZoekt  
Roderick zoekt Licht:
https://www.kro-ncrv.nl/programmas/roderickzoekt
Kansfonds:
www.kansfonds.nl en www.facebook.com/kansfonds