KRO Spoorloos: Alvaro of Silvano?

Angelique is het resultaat van een vakantieliefde. Haar moeder Lilian beleefde in 1972 een romantisch avontuur tijdens haar verblijf aan het Gardameer in Italië. Lilian viel als een blok voor de charmes van een Italiaanse jongeman. Terug in Nederland ontdekte Lilian dat ze zwanger was. Ze probeerde daarna tevergeefs om contact te leggen met haar vakantieliefde.

Een half jaar geleden ging Derk Bolt in de omgeving van het Gardameer op zoek naar de Italiaanse vader van Angelique. Er waren eigenlijk maar twee aanknopingspunten. De moeder van Angelique herinnert zich dat haar vakantieliefde Alvaro heette, en er is een foto waarop Alvaro te zien is naast zijn knalgele Fiat 500.

Het lukte Derk Bolt om Alvaro traceren. Alvaro bevestigde dat hij destijds een Fiat 500 bezat, maar hij ontkende stellig dat hij een kortstondige relatie heeft gehad met Lilian. Alvaro verwees Derk door naar zijn vroegere maat Silvano.

In de laatste aflevering van het seizoen reist Angelique naar Italië om zelf te onderzoeken of Alvaro de waarheid spreekt. 

KRO Spoorloos, maandag 25 mei om 21.15 uur op NPO 1