SPOT ON

Girlstalk over bleeding, pink pussycat pills en rules for dating

Rowan Blijd (28) en Ouassima Yahyaoui (25) bespreken wekelijks met humor en diepgang taboe doorbrekende onderwerpen. Zij doen dit samen met een aantal van hun eigen volgers en bekende YouTubers.

Spot On is een nieuw YouTube kanaal, waarin we een completer beeld laten zien. We geven jonge meiden munitie tegen het eenzijdige vrouwbeeld, tegen stereotyperingen en voor meer diversiteit en respect. Onderwerpen zoals bodypositivity, menstruatie, rules for dating, pink pussycat pills, botox en one size fits all fashion worden op ons kanaal behandeld.

De feitenkennis van de meiden wordt getoetst in De Quiz met pittige stellingen, waarin hilarische misverstanden worden rechtgezet. Persoonlijke verhalen komen aan bod via genante vragen die beantwoord worden in De Biechtstoel. Niet alleen de gasten, ook de presentatoren geven zich bloot.

De talentvolle influencers:
Rowan Blijd (28) uit Almere is lifestyleblogger en geeft op haar YouTube-kanaal onmisbare tips over o.a. het onderhouden van en pronken met natuurlijke krullen en afrohaar. Om bewustzijn te creëren gaat Rowan maatschappelijke onderwerpen niet uit de weg.

De Tilburgse Ouassima Yahyaoui (25), oftewel Simply Sima, is de schrijfster van de gelijknamige populaire blog “Simply Sima”. Duizenden mensen volgen haar blogs, foto’s en filmpjes op Snapchat en Instagram. Ze schrijft voornamelijk over herkenbare onderwerpen, zoals familie, vriendschap, liefde en spiritualiteit.

Spot On en gaat live vanaf 26 september, iedere woensdag om 19.00 uur op YouTube

YouTube: https://www.youtube.com/ditisspoton
Instagram: https://www.instagram.com/ditisspoton/
Facebook: https://www.facebook.com/ditisspoton
Site: https://www.npo3.nl/spot-on/