Streetlab: als boyband in Das Supertalent Duitsland

De jongens van Streetlab gaan in de uitzending van maandag 19 oktober (21.40 uur op NPO 3) over de grens. Ze doen als boyband mee aan Das Supertalent in Duitsland. Kun je zonder zangtalent een boyband vormen? Daarnaast testen de jongens de aanstekelijkheid van lachen, gapen en schrikken. En kun je ergens werken zonder dat je daar werkt? Daan en Tim zoeken het uit.

Side2Side dat is de naam van de boyband, waarin Tim, Stijn, Jasper en Daan zichzelf vertegenwoordigen bij Das Supertalent in Duitsland. Met verborgen camera’s gaan ze het podium op. Wat vindt de Duitse jury van deze Nederlandse jongens? Beschikken over genoeg zangtalent?

In de aanstekelijkheidstest testen de jongens of je mensen kan aansteken met gapen, lachen of schrikken.

En kun je mensen doen geloven dat je een vrouw bent? Tim en Daan zijn voor één middag verkleed als dame. Lukt het ze om een man te versieren?

Daan test zijn personal trainer-vaardigheden. Kan hij zomaar aan de slag in de sportschool en nemen mensen hem ook serieus? Tim test dit uit in een heel andere omgeving. Hij is voor één keer yoga-instructeur. Maar of hij in de smaak valt bij alle ervaren leerlingen is nog maar de vraag…

Streetlab, maandag 19 oktober om 21.40 uur op NPO 3